FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marktwaarde Marcos Senesi blijft maar kelderen’

Marcos Senesi wordt bij Feyenoord gezien als een toekomstige goudmijn maar zijn marktwaarde blijft op het moment maar kelderen. In de Dick Voormekaar Podcast over Feyenoord van Voetbal International gaat het over de marktwaarde van de Argentijn. “Hij is de jackpot, heb ik gelezen. 13 tot 18 miljoen”, zegt Michel van Egmond.

“Dat hopen ze natuurlijk”, haakt Martijn Krabbendam in. “Maar dat is wel een faire prijs. Dat is beter dan die 35 miljoen, hoe hij eerst werd ingeschaald. Senesi zal vertrekken, want er is genoeg interesse uit Italië en Spanje. Er zijn wel een aantal clubs. Ik denk dat het nog ongeveer een week duurt, dat er iets meer duidelijk wordt over zijn toekomst. Maar de transfersom gaat niet alleen naar Feyenoord. Ze hebben zoveel moeten laten vallen, om hem te kunnen halen, dat er een groot aantal procenten naar San Lorenzo zal gaan. Die hangen nu achterover en kijken wel wat het oplevert.”

La Gazzetta dello Sport linkte de sterkhouder van Feyenoord onlangs nog aan een transfersom van 15 tot 20 miljoen euro, terwijl de Argentijn nog eerder nog aan de bovengenoemde 35 miljoen euro werd gelinkt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.