FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Irritatie bij Dick Advocaat door wens Feyenoord’

Vanavond staat de kraker tussen Utrecht en Feyenoord op het programma. Voor Feyenoord-trainer Dick Advocaat is dit een weerzien met een oude club van hem. Daar ging hij goed om met grootaandeelhouder Frans van Seumeren, maar er is ook een negatieve parallel te trekken.

Het Algemeen Dagblad schrijft namelijk op zondagochtend: “Van Seumeren verweet Advocaat eigenlijk maar één ding. Dat hij de jonge spits Nick Venema zelden een basisplaats gunde. De leiding van FC Utrecht legde Venema jarenlang vast, maar twee jaar na zijn vertrek is de 22-jarige spits al bijna vergeten na verhuurperiodes aan Almere City en NAC.”

De krant trekt een vergelijking: “De discussie rond Venema lijkt een beetje op de situatie van Róbert Bozeník in De Kuip. De Slowaak komt in de ogen van Advocaat tekort, technisch directeur Frank Arnesen en een deel van de aanhang had liever gezien dat de international meer kansen had gehad. Dat irriteerde Advocaat weleens.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.