FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Santos toont interesse in Eric Botteghin’

Het Braziliaanse Santos is geinteresseerd in Feyenoord-verdediger Eric Botteghin. Ze willen hem transfervrij binnen halen. Dat meldt de Braziliaanse tak van Goal.

Botteghin hield zich na de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam nog op de vlakte over een mogelijke transfer. “Ik weet het nog niet. Ik hoef niet per se terug naar Brazilië. Ik sta open voor een mooie club, maar dat hoeft niet per se in Brazilië te zijn”, vertelde hij. Ook sluit de verdediger een langer verblijf bij Feyenoord niet uit, al lijkt een contractverlenging onwaarschijnlijk.

Santos biedt mogelijk een uitkomst voor Botteghin. De Braziliaanse club hoopt hem toe te voegen aan de selectie voor volgend seizoen. De club uit São Paulo werd acht keer landskampioen en bracht spelers voort als Pélé en Neymar. Botteghin speelde nog nooit op het hoogste niveau in zijn geboorteland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *