FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zet vol in op komst van Vangelis Pavlidis’

Feyenoord wil deze zomer gaan shoppen bij Willem II. Ze willen namelijk de Griekse topschutter Vangelis Pavlidis van de Tilburgers overnemen. Dit weet Voetbal International te melden.

Het blad meldt: “In de aanval hangt veel af van Nicolai Jörgensen, wiens contract zwaar op de begroting drukt. De Deen presteert al tijden ondermaats en is zelf ook toe aan een nieuwe uitdaging. Pavlidis van Willem II geldt als kandidaat, al is het de vraag of Feyenoord hem kan betalen. AZ heeft die middelen wel, maar de Griek staat op de lijst in Rotterdam.”

In het afgelopen voetbalseizoen maakte Pavlidis, die 22 jaar oud is, twaalf doelpunten voor Willem II. Het contract van de Griek in Tilburg loopt over dertien maanden af, wat de prijs misschien een beetje drukt. Door de website

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.