‘Wijnaldum hakt knoop door en tekent voor drie jaar bij Barcelona’

Georginio Wijnaldum zal na de zomer voor FC Barcelona spelen. Dit weet de transferexpert Fabrizio Romano althans te melden. Hij vertrekt transfervrij bij Liverpool en zal voor drie jaar gaan tekenen bij de Catalanen.

De dertigjarige middenvelder nam zondag al afscheid van The Reds, waarmee hij geen akkoord bereikte over een nieuwe verbintenis. Hij werd de laatste weken ook in verband gebracht met Bayer München, maar het is de vraag hoe concreet de Bundesliga-kampioen was. BILD schrijft dat de zaakwaarnemer van Wijnaldum de interesse van Bayern vooral gebruikte om vaart te zetten achter de onderhandelingen met Barça.

De Catalanen en trainer Ronald Koeman in het bijzonder zitten al langer achter de oud-speler van Feyenoord en PSV aan. Volgens Romano gaat Wijnaldum een contract tekenen tot medio 2024 in Camp Nou. Daarmee komt een einde aan een periode van vijf jaar bij Liverpool. Hij won met het team van Jürgen Klopp onder meer de Champions League (2019) en de Premier League (2020).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *