FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Mark van Bommel wil Steven Berghuis meenemen naar Wolfsburg”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Steven Berghuis mag zich in de belangstelling heugen van het Duitse VFL Wolfsburg. Mark van Bommel, die op het punt staat om Oliver Glasner op te volgen als trainer van VfL Wolfsburg, heeft de Feyenoord-aanvoerder gepolst.

Dat meldt Feyenoord Transfermarkt donderdag. Van Bommel zou ‘geïnformeerd’ hebben naar de beschikbaarheid van Berghuis. Ook clubs uit het Midden-Oosten hebben belangstelling. Berghuis heeft het aanbod om zijn contract te verlengen bij Feyenoord afgeslagen.

Het is een publiek geheim dat buitenlandse clubs Berghuis voor vier miljoen euro kunnen oppikken. De aanvaller speelt deze zomer het EK met het Nederlands elftal en lijkt goede papieren te hebben voor een basisplaats.

Van Bommel staat in de tussentijd op het punt om een tweejarig contract te ondertekenen bij Wolfsburg. Als trainer van PSV hield hij zich in de zomer van 2019 ook al bezig met de komst van Berghuis. De aanvaller van Feyenoord besloot toen – tegen lucratieve voorwaarden – te verlengen in De Kuip.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.