FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘PSV in de race om handtekening van Steven Berghuis

Steven Berghuis zou in de belangstelling staan van VFL Wolfsburg maar ook een binnenlandse transfer naar PSV zou een optie zijn.

Het Eindhovens Dagblad schrijft, net als Voetbal International, dat PSV opnieuw in de race is voor Berghuis. Volgens het regionale medium heeft de Eindhovense club op regelmatige basis contact met het management van de Feyenoord-aanvaller (29). Dat zou betekenen dat de Oranje-international een overstap binnen de Eredivisie niet uitsluit.

PSV hoeft ‘slechts’ vier miljoen euro te betalen voor Berghuis. Volgens eerdere berichtgeving was die clausule alleen van toepassing voor buitenlandse clubs, maar inmiddels zou deze zijn vervallen. Daardoor kan zowel Ajax als PSV goedkoop toeslaan indien het de aanvaller wil verleiden tot een opzienbarende deal.

De kans lijkt evenwel groter dat Berghuis na dit seizoen voor een buitenlands avontuur kiest. Met Mark van Bommel, de nieuwe trainer van Wolfsburg, voerde de international zelfs al ‘initiërende gesprekken’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *