FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marcos Senesi verrast iedereen met nieuwe club’

De kans is groot dat Marcos Senesi deze zomer een transfer zal gaan maken maar zijn bestemming zou wel eens zeer opvallend kunnen zijn.

Het was lange tijd de verwachting dat Senesi deze zomer in een Europese topcompetitie zou opduiken. Recentelijk werd vooral de Italiaanse Serie A genoemd, maar volgens TuttoMercatoWeb lonkt een overstap naar het Russische Spartak Moskou. Er zouden al gesprekken gaande zijn over een deal naar de club van oud-Ajacied Quincy Promes.

Het Italiaanse medium noemt de interesse van de Moskovieten ‘concreet’. Ook AC Milan en Napoli zijn geïnteresseerd in de centrale verdediger, die volgens eerdere berichtgeving zo’n twintig miljoen euro moet kosten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *