FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ronald Koeman met angstaanval opgenomen in het ziekenhuis’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Zorgelijke berichten vanuit Spanje. Volgens Fox Sports is FC Barcelona-trainer Ronald Koeman namelijk in het ziekenhuis opgenomen.

Er is de afgelopen maanden veel te doen rond Koeman. De trainer van FC Barcelona zit op de wip na de tegenvallende afsluiting van Liga, waar ook de speelwijze en de vroege uitschakeling hem in de Champions League worden aangerekend. Vrijdagochtend zal president Joan Laporta zich op een persconferentie uitspreken over diens lot.

Naar verluidt heeft Koeman veel last van alle negatieve aandacht. Hij zou volgens de laatste berichten met een soort angstaanval naar het ziekenhuis zijn afgevoerd, maar zijn situatie zou verder oké zijn. Als bondscoach van het Nederlands elftal werd Koeman al eens getroffen door hartproblemen.

De berichten zijn niet bevestigd door Spaanse media, FC Barcelona en/of kamp-Koeman.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.