FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Berghuis ziet Ajax wel zitten, Amsterdammers neigen meer naar Bergwijn’

Volgens journalist Valentijn Driessen van de Telegraaf zou Steven Berghuis het wel zien zitten om deze zomer naar Ajax te verkassen, maar volgens Driessen neigen de Amsterdammers meer naar het halen van Steven Bergwijn.

Voor Berghuis lijken VfL Wolfsburg – de club waar Mark van Bommel aan de slag gaat – en PSV serieuze opties, maar Ajax trekt hem meer. ‘Berghuis staat hoog op zijn (Van Bommel, red.) verlanglijstje. Eerder werd Ajax ook genoemd, maar volgens mij gaat Ajax meer voor Bergwijn. Hij staat hoger op het lijstje dan Berghuis.’

‘Berghuis zelf zou wel graag naar Ajax willen’, voegt Driessen er even later spraakmakende woorden aan toe. ‘Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar hij wil een beetje dichtbij huis blijven.’

Verder gaat Driessen in op het naderende vertrek van Kjell Scherpen, die voor vijf miljoen euro naar Brighton & Hove Albion lijkt te verkassen. ‘Dan heb je in twee jaar drie miljoen euro winst gemaakt. Dat kun je veel beter doen dan hem verhuren aan FC Emmen. Hij is best een aardige keeper, maar dit wordt geen topkeeper.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.