FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Napoli meldt zich officieel bij Feyenoord voor Marcos Senesi’

Het Italiaanse Napoli heeft zich officieel bij Feyenoord gemeld voor mandekker Marcos Senesi. Dit weet het doorgaans goed geinformeerde Feyenoord Transfermarkt te melden. Ook Milan zou in hem geinteresseerd zijn.

Daardoor gaat Napoli aan kop in de strijd om de handtekening van Senesi. Onlangs onthulde La Gazzetta Dello Sport de vraagprijs die Feyenoord voor zijn sterkhouder hanteert. De Rotterdammers zouden een bedrag tussen de vijftien en achttien miljoen euro verlangen voor de centrumverdediger, die twee jaar geleden voor zes miljoen euro werd overgenomen van San Lorenzo.

Senesi kende een lastige start in Rotterdam, maar herpakte zich snel en groeide uit tot de onbetwiste leider van de defensie. In twee jaar speelde hij 66 wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij goed was voor zes doelpunten. Het voorbije seizoen kon de Argentijn niet voorkomen dat de Rotterdamse club slechts op de vijfde plaats in de Eredivisie eindigdde. Desondanks legde Feyenoord beslag op het ticket voor de tweede voorronde van de Europa League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *