Feyenoord begint op 19 juni al aan het nieuwe seizoen

De nieuwe trainer van Feyenoord Arne Slot zal op 19 juni de eerste trainer van het nieuwe seizoen gaan leiden. Dit weet RTV Rijnmond te melden. Dit is al over drie weken. Het seizoen begint al vroeg voor de Rotterdammers.

Dat heeft allemaal te maken met het ticket voor de tweede voorronde van de Conference League dat Feyenoord in zijn bezit heeft. Ruim een maand na de eerste training, op 22 juli, moet de nummer vijf van het voorbije seizoen in de Eredivisie al aan de bak.

Het is nog niet bekend tegen wie Feyenoord het in de tweede voorronde van de Conference League opneemt. Op 16 juni wordt er geloot. Op 22 juli (heenwedstrijd) en 26 juli (return) nemen de Rotterdammers het op tegen de nog onbekende tegenstander. Daarna moet Feyenoord nog de derde voorronde en de play-offs overleven om zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi.

Op het moment dat de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint, beschikt Slot in elk niet over Steven Berghuis (Nederland), Orkun Kökçü (Turkije) en Róbert Bozeník (Slowakije), die actief zullen zijn op het EK.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *