FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Georginio Wijnaldum tekent driejarig contract bij Barcelona’

Georginio Wijnaldum lijkt bijna zeker naar FC Barcelona te verkassen. De Catalanen hopen de deal met hem zeer binnenkort te kunnen afronden. De transfervrije middenvelder tekent dan een contract voor drie seizoenen.

FC Barcelona stuurt volgens transferspecialist Fabrizio Romano een delegatie van de medische staf naar Camp Nou om Wijnaldum tijdens het trainingskamp in het Portugese Lagos zijn medische keuring te laten ondergaan. Als daar geen bijzonderheden aan het licht komen, zet de middenvelder een handtekening onder een verbintenis tot medio 2024.

Barça hoopt de transfer nog deze week af te ronden. Daarmee zou er eindelijk een einde komen aan een maandenlange geruchtenstroom rond zijn toekomst. Liverpool deed de laatste maanden diverse pogingen om zijn contract te verlengen, maar Wijnaldum weigerde. Onder meer Bayern München en FC Barcelona toonden interesse, maar de keuze is gevallen op laatstgenoemde club.

Daar wordt hij mogelijk herenigd met Ronald Koeman, met wie de huidige aanvoerder van Oranje al samenwerkte bij de nationale ploeg. Het is echter nog onduidelijk waar de toekomst van de Nederlandse oefenmeester ligt. Ook Memphis Depay maakt mogelijk transfervrij de overstap naar Camp Nou.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.