FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zal Marcos Senesi niet zomaar verkopen’

Feyenoord is niet van plan om haar Argentijnse sterkhouder Marcos Senesi deze zomer zomaar te laten gaan. RTV Rijnmond bericht: “De geruchten over een transfer van de Argentijn zijn er al langer, maar met de financiële situatie in De Kuip en de noodzaak om te verkopen is de kans dat hij vertrekt natuurlijk aanzienlijk.

Feyenoord houdt vooralsnog de poot stijf. Binnen de club wordt uitgesproken dat Feyenoord hem zeker niet voor een bedrag van onder de 20 miljoen zal laten vertrekken.”

Het regionale medium legt uit: “Senesi heeft namelijk nog een contract tot 2023 en Feyenoord zou hem graag willen verlengen om nog meer aan hem te kunnen verdienen. Maar gezien de problematische financiële situatie hebben die gesprekken over een nieuw contract nooit tot een nieuwe overeenkomst geleid.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.