FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Guus Til verlengt bij Spartak, en meldt zich in Rotterdam’

Guus Til zal op zeer korte termijn zijn krabbel zetten onder een huurovereenkomst bij Feyenoord. De aanvallende middenvelder verlengde zijn verbintenis bij Spartak Moskou tot de zomer van 2025 en reisde vervolgens af naar Rotterdam om daar zijn huurtransfer af te ronden. Til is inmiddels al medisch gekeurd.

Dat wist De Telegraaf dinsdagochtend te melden. De krant schreef hoe Til rond is met Feyenoord en zich al in Rotterdam meldde om medisch gekeurd te worden, een huis te bekijken en gesprekken te voeren met verschillende mensen bij de club.

Maandag berichtte ook de NOS al dat de transfer nagenoeg rond was en dat alleen de medische keuring en de officiële vrijgave vanuit Rusland nog geregeld moesten worden. Zodoende kan geconcludeerd worden dat Til op korte termijn gepresenteerd zal worden. Overigens sprak de NOS van een contractverlenging bij Spartak tot slechts 2024.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *