FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Abdou Harroui kan Feyenoord-niveau aan’

Abdou Harroui kan terugkijken op een mooi seizoen bij Sparta en Jong Oranje. Analist Theo Janssen denkt dan ook dat hij toe is aan een nieuwe stap in zijn loopbaan.

“Feyenoord is niet te hoog gegrepen voor Harroui”, reageert Janssen bij de NOS. “Als je kijkt naar de spelers die daar op dit moment spelen. Diemers, Toornstra die al wat ouder begint te worden, dan is het zeker een speler die daar past. Hij heeft voetballend vermogen en kan een duel aangaan. Wat hij vooral heeft is een goede trap. Het is een jongen met veel talent.”

Ibrahim Afellay is het eens met zijn collega-analist. “Het is een jongen die het vermogen heeft zelf iets te creëren. Als hij in de dekking staat dan kan hij zich goed vrij spelen en dat is een extra wapen voor een middenvelder.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *