FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord toont interesse in linksback Arthur Zagre’

Feyenoord is geinteresseerd in de 19-jarige linksback Arthur Zagre. Dit weet het medium Footmercato te melden.

Zagre werd in de zomer van 2019 voor tien miljoen euro door Paris Saint-Germain verkocht aan AS Monaco. De Monegasken verhuurden hem vorig jaar zomer aan Dijon, maar deze zomer keert hij terug en dus wacht de clubleiding een nieuwe afweging. Daarbij zou een nieuwe huurconstructie serieus worden overwogen.

Dijon degradeerde dit seizoen en Zagre wist geen basisplaats af te dwingen, waardoor een langer verblijf bij die club niet realistisch lijkt. Clubs als Girondins de Bordeaux en Saint-Étienne worden genoemd als opties, maar ook SC Freiburg en Feyenoord worden genoemd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.