FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Justin Bijlow speelt ook volgend seizoen voor Feyenoord

Justin Bijlow zal ook aankomend seizoen onder de lat staan bij Feyenoord. De sluitpost heeft op dit moment nog geen drang om te vertrekken bij de Stadionclub.

Na de zomer gaat een nieuwe wind waaien bij Feyenoord, met de komst van hoofdtrainer Arne Slot en een aantal andere mutaties. “Er gaat aardig wat veranderen. Zowel in de staf als in de selectie. Ik ben benieuwd wie er nog gaan vertrekken en wie er komen. Ikzelf? Je weet het natuurlijk nooit in de voetballerij. Maar nee, ik heb geen gekke dingen ingepland. Ik zit lekker bij Feyenoord. Ik moet gewoon gaan spelen”, aldus Bijlow tegenover Voetbal International.

Momenteel zitten zijn gedachtes bij het EK Onder 21, waar Jong Oranje Frankrijk uitschakelde. Vanavond treedt de ploeg in de halve finale aan tegen Duitsland. Mocht het tot penalty’s komen heeft Nederland ieder geval een specialist in huis. “Ik blijf zolang mogelijk naar die bal kijken en dan op gevoel reageren. Het is niet echt een geheim. Het is niet simpel. Je moet niet te vroeg gaan. Goede spelers kunnen dan nog de andere hoek kiezen. Gewoon goed kijken en blijven wachten. Zoals je dat eigenlijk bij elke bal probeert”, legt hij uit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *