FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis gaat kiezen tussen PSV en Wolfsburg’

De kans is groot dat Steven Berghuis deze zomer zal gaan vertrekken bij Feyenoord. Maar het is niet uitgesloten dat hij in Nederland actief blijft.

Transfermarkt.nl schrijft: “De aanvaller heeft nog een contract voor een jaar, maar heeft de clubs desondanks voor het uitkiezen. Het feit dat Wolfsburg in de Champions League uit mag komen en dat er nu een Nederlandse trainer aan het roer staat, kan de kansen op een overstap naar Duitsland groter maken voor de Oranje-international. Het lijkt vooralsnog te gaan tussen PSV en Wolfsburg, als we de geruchten mogen geloven.”

Daar voegt het medium aan toe: “Overigens lijkt Wolfsburg zich ook te gaan melden in Eindhoven zelf. Van Bommel wil Mohamed Ihattaren een uitweg bieden uit de impasse waarin de aanvaller bij PSV terecht is gekomen. Onder de Limburgse trainer maakte Ihattaren op 16-jarige leeftijd zijn debuut in het profvoetbal en groeide hij uit tot een basisspeler. Nu onder Roger Schmidt de klad er een beetje ingekomen is, kan een overstap naar de trainer die hem wel het vertrouwen wilde geven, een uitkomst zijn.”

Berghuis is dankzij een clausule op te halen voor vier miljoen euro. Ihattaren is na een tegenvallend seizoen bij PSV gelinkt aan bedragen van vijf tot maximaal vijftien miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *