FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Steven Berghuis: ‘Zijn best veel geinteresseerde clubs’

Steven Berghuis is deze zomer voor vier miljoen euro op te halen bij Feyenoord. Een koopje lijkt het toch. De kans is dan ook groot dat hij zal gaan vertrekken, maar hij zal de Stadionclub niet voor iedere andere club verlaten.

“De besprekingen met Feyenoord over een nieuw contract staan on hold en ik heb gezegd dat ik me op het EK wil richten. Daar hebben de club en ik ook een heel eerlijke en open communicatie over. Er zijn al best wel veel clubs geweest, waarvoor ik Feyenoord niet ga verlaten. De rest heb ik tot na het EK geparkeerd.”

“Berghuis is zeker niet de enige Oranje-international die mogelijk een mooie transfer maakt, want onder anderen Memphis Depay (FC Barcelona) en Georginio Wijnaldum (PSG) staan voor een fraaie overstap. Laatstgenoemde heeft het trainingskamp van Oranje kortstondig verlaten om zijn transfer af te ronden. Frank de Boer hoopt dat zijn spelers zich tijdens het EK écht op Oranje focussen: “Het is vrij lastig om te zeggen tot wanneer ze daarmee bezig mogen zijn. Het liefst heb je natuurlijk dat alles voor het toernooi al is geregeld, maar in het voetbal hebben de transfers vaak pas op het laatste moment plaats. Het zou lekker zijn als de spelers zeggen: tijdens het toernooi wil ik me daar niet mee bezighouden, laat ik alles over aan mijn zaakwaarnemer en na het EK richt ik mijn aandacht dáárop.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *