FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax en Feyenoord strijden om Mexicaanse verdediger Johan Vasquéz’

Ajax en Feyenoord zitten achter dezelfde speler aan. Het gaat om de Mexicaanse verdediger Johan Vasquéz (22) die in eigen land uitkomt voor UNAM Pumas. Eerder was nog onbekend om welke clubs uit de Eredivisie het ging maar nu is daar dus duidelijkheid over.

Media in Zuid-Amerika weten zeker dat Ajax één van de twee clubs is. Ook is er belangstelling getoond vanuit Duitsland en Spanje. KuipTalk, een doorgaans goed geïnformeerd Twitter-medium, weet dat Feyenoord de andere Nederlandse club betreft. Overigens circuleert in een ander bericht ook AZ als vermeende kanshebber.

Feyenoord verwacht deze zomer afscheid te nemen van Marcos Senesi. Met name Napoli heeft de Argentijnse verdediger in het vizier, waardoor er een transfer van circa twintig miljoen euro lonkt. Met die miljoenen zou Feyenoord de verdediger van UNAM Pumas willen overnemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.