FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord stikt AA Gent en AEK Athene

Feyenoord heeft twee oefenpartners gevonden. Het gaat om het Belgische AA Gent en het Griekse AEK Athene.

Op 26 juni aanstaande kruist Feyenoord de vriendschappelijke degens met Gent. Fansite FR12 schrijft: “De Belgen werken een trainingskamp af in Nederland en spelen dan onder meer tegen FC Utrecht, Sparta Rotterdam en dus ook Feyenoord.”

“Het trainingskamp van Feyenoord is dit jaar in Oostenrijk. De ploeg van trainer Arne Slot gaat van 5 tot en met 11 juli naar Schruns. De data van het trainingskamp en de oefenwedstrijden tegen KAA Gent en AEK Athene moeten nog officieel bevestigd worden door Feyenoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *