FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord legt jonge doelman Matéo Husselin vast

Feyenoord heeft de jonge doelman Matéo Husselin zijn eerste profcontract laten ondertekenen. Hij ligt nu tot medio 2024 vast bij de Stadionclub.

Technisch directeur Frank Arnesen heeft lovende woorden over voor de jonge sluitpost. “Niet alleen is Matéo een groot talent, maar ook iemand waarvan iedereen unaniem zegt dat hij qua arbeidsethos elke dag het beste uit zichzelf haalt”, vertelt Arnesen via de clubwebsite. “Dat zien we uiteraard heel erg graag. Hij is natuurlijk nog jong, maar we hebben er alle vertrouwen dat hij de komende jaren al aan de deur gaat kloppen van ons beloftenelftal Feyenoord Onder 21 en op termijn van Feyenoord 1.”

Husselin, geboren in Zuid-Frankrijk en op jonge leeftijd verhuisd naar Nederland, is trots dat hij zijn handtekening heeft mogen zetten. “Sinds ik bij Feyenoord Academy speel ga ik met sprongen vooruit. Dit contract zie ik als een mooie beloning voor de progressie die ik heb geboekt. Ik kijk uit naar komend seizoen in Onder 17, waar ik nog meer van mezelf wil laten zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *