FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Kans dat Steven Berghuis naar Ajax gaat is meer dan 50 procent’

Martijn Krabbendam de clubwatcher van Feyenoord verwacht de kans dat Steven Berghuis volgend jaar voor Ajax voetbalt op meer dan 50 procent.

“Het feit dat Ajax zich meldt, zegt al iets. Dat betekent dat er al over gesproken is, dus de kans is wel iets meer dan 50 procent, denk ik”, zegt Krabbendam in de talkshow EK Live van VI. Een transfer van Berghuis naar Ajax zou volgens Krabbendam de stunt van de laatste jaren zijn. “Als de beste speler van Feyenoord even de overgang maakt naar Ajax… dat is voor het laatst in 1995 gebeurd met Arnold Scholten, en daarvoor was het Jan Everse eind jaren 70. Dus je kan nagaan dat het wel heel weinig voorkomt.”

Het huidige contract van Berghuis bij Feyenoord loopt medio 2022 af en bevat een gelimiteerde afkoopsom van 4 miljoen euro. Ook PSV en VfL Wolfsburg, de nieuwe club van trainer Mark van Bommel, zouden hem voor dat bedrag willen aantrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.