Feyenoord legt zoon van voormalig Oranje-international vast

Feyenoord heeft Jaden Slory zijn eerste profcontract laten ondertekenen. Hij zette zijn krabbel onder een verbintenis tot medio 2024.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, hoopt dat het eerste profcontract van Slory het begin is van iets moois. ‘Het is nu aan Jaden om te laten zien hoe graag hij wil slagen als profvoetballer. Het begint bij het hebben van talent en dat heeft Jaden vanzelfsprekend in overvloed. Maar de voetballers die echt doorbreken doen dat dankzij hun tomeloze inzet. Elke dag het beste uit jezelf halen: dat is het devies.’

Slory, zoon van oud-Feyenoorder Andwélé Slory, is er trots op dat hij bij Feyenoord heeft getekend. ‘Het is natuurlijk heel bijzonder om in hetzelfde shirt te mogen spelen als mijn vader. Maar ik ben hier om mijn eigen boek te schrijven. Dat begint volgend jaar bij Feyenoord Onder 18, maar het uiteindelijke doel is natuurlijk om te schitteren in De Kuip. Dat is waar ik mijn vizier op richt.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *