FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Nicolai Jorgensen zakt bij Feyenoord voor conditietest’

De spelers van Feyenoord moesten afgelopen week onder de nieuwe trainer Arne Slot een pittige conditietest doen die niet bij iedereen goed viel. Dit weet clubwatcher Martijn Krabbendam te melden.

De Feyenoord-watcher van Voetbal International vertelt in De Oranjezomer: “Ze hebben testen gedaan die de spelers nog nooit eerder hebben meegemaakt. Een aantal spelers had daar echt moeite mee en een van die spelers was Nicolai Jörgensen. Hij kon de testen niet helemaal goed volbrengen.”

“Na afloop zijn ze meteen met hem gaan zitten. Toen kwamen ze samen wel tot de conclusie dat hij er eigenlijk wel een beetje klaar mee is en hoopt op een nieuwe club. Toen heeft Slot direct gezegd: dan moet je maar apart gaan trainen. Het gaat zwaar worden voor ze, ja. Slot pakt ze de eerste weken wel aan en dat moet ook”, aldus Krabbendam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *