FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Alleen Ajax momenteel concreet voor Steven Berghuis’

Ajax is momenteel de enige club die concrete interese heeft getoond in Steven Berghuis. Dit weet clubwatcher Martijn Krabbendam te melden.

De journalist weet dat Feyenoord niet blij is met de interesse van de aartsrivaal, maar dat het te verwachten was. Diverse clubs toonden de afgelopen weken interesse in Berghuis, waaronder naar verluidt het Engelse Norwich City en het Turkse Galatasaray. Alleen Ajax heeft de linkspoot een aanbieding gedaan.

Feyenoord hoopte afgelopen maand te voorkomen dat Berghuis voor een laag bedrag zou vertrekken door hem een nieuw contract aan te bieden. Daarin had Feyenoord geen vertrekclausule opgenomen, in tegenstelling tot de huidige verbintenis. Berghuis besloot daar niet op in te gaan.

De 29-jarige aanvaller, die momenteel met het Nederlands elftal deelneemt aan het EK, staat garant voor goals. Berghuis was afgelopen Eredivisieseizoen achttien keer trefzeker, terwijl hij veertien treffers voorbereidde. In totaal was hij in 199 optredens voor Feyenoord 87 keer trefzeker.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *