FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord aast op de spits Sam Lammers’

Feyenoord is geinteresseerd in Atalanta-spits Sam Lammers. Dit weet het medium TMW te melden.

Feyenoord heeft Lucas Pratto deze zomer uitgezwaaid en Nicolai Jörgensen lijkt dat voorbeeld te volgen. Trainer Arne Slot verklaarde na de eerste training dat er nog geen vacature is, maar dat zou snel kunnen veranderen. Met Lammers zou de clubleiding al een nieuwe spits in het vizier hebben.

Atalanta Bergamo kocht Lammers vorig jaar zomer nog van PSV, maar in Italië kon hij niet imponeren. Volgens het genoemde medium zou Feyenoord hem nu dus terug naar de Eredivisie willen halen, al zouden meer Nederlandse clubs hem in het vizier hebben. Ook Serie A-club Genoa zou geïnteresseerd zijn.

Bologna, Torino, Udinese en Eintracht Frankfurt zijn in eerder stadium eveneens genoemd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *