FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord deelt twee prof contracten uit

Feyenoord heeft twee contracten uitgedeeld. Het gaat om de talenten Milan Hokke (17) en Shannon de Wind (15). Beiden liggen nu tot medio 2024 vast aan de Rotterdammers.

Directeur Frank Arnesen wil het piepjonge duo ‘gretig houden’. “Dat is de enige manier om te slagen als profvoetballer. Met dit contract willen we Milan en Shannon alvast belonen voor de stappen die ze tot nog toe hebben gezet. Nu is het aan hen om te laten zien hoezeer ze geloven in onze plannen en hoe graag ze als profvoetballer willen doorbreken bij Feyenoord. Wij gaan aan onze kant er alles aan doen om hen daarbij te helpen.”

En Hokke, die al sinds zijn zevende op Varkenoord actief is, reageert: “Uiteraard ben ik er erg trots op dat ik hier heb mogen tekenen. Ik kijk er naar uit om komend seizoen met Onder 18 weer competitiewedstrijden te mogen spelen. Weer tegen andere clubs kunnen voetballen is denk ik iets dat we allemaal hebben gemist.”

De Wind speelt nu vijf jaar bij Feyenoord. “Dit betekent veel. Komend seizoen wil ik mezelf nog verder ontwikkelen bij Feyenoord Onder 17. Ik ben een jongen die het liefst met zijn voeten spreekt, dus ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.