FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

DEFINITIEF: Feyenoord heeft vervanger Marsman binnen

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Feyenoord heeft met de 31-jarige doelman Ofir Marciano de vervanger voor Nick Marsman in huis gehaald. Hij komt transfervrij over van het Schotse Hibernian en kan worden gezien als de vervanger van Nick Marsman.

Technisch directeur Frank Arnesen is in zijn nopjes met de komst van de 27-voudig international van Israël. “Ofir kan er niet alleen meteen staan als dat nodig is, maar brengt ook de gewenste ervaring mee”, legt Arnesen uit. “Hij heeft bij zijn vorige club jarenlang zijn betrouwbaarheid en meerwaarde bewezen. We hebben er vertrouwen in dat hij die rol bij Feyenoord ook kan innemen.”
Advertentie

Bij de Schotse club was Marciano de laatste jaren eerste keuze, dat wordt hij in Rotterdam vermoedelijk niet. Toch kijkt hij uit naar zijn periode in De Kuip. “Dit is zo’n grote club. Ik kijk er naar uit om mezelf hier te kunnen laten zien en wil belangrijk zijn voor Feyenoord. En ik kan niet wachten om de supporters te kunnen begroeten in een vol stadion.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.