FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Steven Berghuis sprak ook met Wolfsburg en Van Bommel

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Steven Berghuis heeft de afgelopen tijd ook gesproken met het VFL Wolfsburg van trainer Mark van Bommel. Maar van een overgang is vooralsnog geen sprake.

“We hebben wel een keer contact gehad”, erkent de nieuwe coach van Wolfsburg tegenover ESPN. “Hij heeft ook contact gehad met Wolfsburg, maar we willen jonge spelers. Steven is een goede speler met veel ervaring, ik wilde hem ook naar PSV halen en heeft een hoog rendement met goals en assists. Maar op dit moment speelt dat niet.”

Berghuis lijkt hard op weg naar Ajax, al was er dinsdagavond nog geen akkoord bereikt tussen alle partijen, zo meldde RTV Rijnmond. Wel is de verwachting dat er spoedig een deal gesloten wordt tussen Ajax en Feyenoord, voor een bedrag zo rond de zes miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.