FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Willem van Hanegem is klaar met Nicolai Jorgensen

Clubicoon Willem van Hanegem is klaar met Feyenoord-spits Nicolai Jorgensen. Hij ziet hem dan ook liever vandaag dan morgen vertrekken uit Rotterdam. Hij verdient volgens ESPN-verslaggever Hans Kraay jr. een slordige 1,7 miljoen euro per jaar bij Feyenoord.

Als er de komende weken geen club komt voor de dertigjarige aanvaller, vertrekt hij waarschijnlijk transfervrij. “Zet hem in een bakfiets en breng hem naar het vliegveld”, zegt Van Hanegem in een ESPN-item, tot hilariteit van Kraay. “Dat is toch zo, Hans?”, vervolgt De Kromme.

“Je moet met je gevoel bij je club zijn. Ondanks dat die club (Feyenoord, red.) niet bijzonder goed speelt, is het toch de mooiste club die er is. Een heleboel mensen beseffen dat alleen niet. Feyenoord moet het vertrek van Jörgensen niet tegenhouden, vindt Van Hanegem. “Die jongen wil weg. Dat geldt ook voor Berghuis: als die jongen weg wil, moet je niet gaan lopen zaniken en zeuren, daar krijg je alleen maar gezeik van en daar heb je niks aan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *