FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dirk Kuyt laat zich voor het eerst uit over facelift

Dirk Kuyt heeft voor het eerst gereageerd op de geruchten over zijn facelift. In januari toen hij op TV verscheen was hij bijna onherkenbaar. Zijn kenmerkende wilde haardos was strak naar achteren gekamd, hij had een baardje en ook zijn jong ogende gelaat was onderwerp van gesprek.

Kuyt zegt tegen Story dat hij geen facelift heeft laten doen. “Het is gewoon niet waar. Ik hoor natuurlijk ook wel dat allerlei mensen dat soort dingen roepen, en dan denk ik: laat maar”, zegt de clubicoon van Feyenoord. Wel heeft hij een oogcorrectie aan beide ogen laten uitvoeren. “Dat was echt nodig, want als ik moe was of een wijntje had gedronken, dan ging mijn ooglid hangen.”
Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Diana Gabriëls, eigenaresse van een cosmetische kliniek waar veel BN’ers komen, zegt echter dat Kuyt wel degelijk een complete facelift heeft gehad. “Het is heel mooi gedaan. Hij heeft een complete facelift gehad. Dirk was een topsporter, dan heb je een heel laag vetpercentage. Hij heeft daardoor een rimpelig hoofd en een ingevallen gelaat, omdat hij zo afgetraind was.” Kuyt ontkent haar uitspraak. “Na de ingreep aan mijn ogen was mijn gezicht wat opgezwollen. En ja, ik heb een ander kapsel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.