FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax wil geen extra miljoenen betalen voor Steven Berghuis’

Ajax is niet voornemens om Steven Berghuis voor miljoenen meer los te weken van Feyenoord. Hier maakt clubwatcher Martijn Krabbendam melding van.

Valentijn Driessen en Chris Woerts brachten dit eerder naar buiten. “Dat geloof ik niet”, stelt Krabendam in De Oranjezomer. “In het contract staat gewoon vier miljoen, Ajax heeft dat zo geïnterpreteerd. Feyenoord interpreteert dat anders, maar Ajax is natuurlijk ook niet gek. Die gaan toch niet twee miljoen euro extra betalen? Dat zou dan van Berghuis moeten komen met zijn tekengeld.”

“In dit geval is twee miljoen euro erbij wel heel veel”, aldus de journalist van weekblad Voetbal International. “Feyenoord moet niet kinderachtig zijn. Dan gaat hij toch maar?” Op dit moment is bovendien alleen Ajax een serieuze optie. “En terug naar Feyenoord kan bijna niet meer, want hij heeft zich niet openlijk uitgesproken dat hij niet gaat.”

Krabbendam sluit niet uit dat het nog even duurt, waarbij ook een arbitragezaak een mogelijkheid is. Volgens de Feyenoord-watcher is het wel aan Berghuis om die stap te zetten. “En niet Feyenoord”, benadrukt Krabbendam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.