FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet poging wagen voor Mohamed Ihattaren’

Het ziet ernaar uit dat Steven Berghuis naar Ajax gaat vertrekken, maar volgens Nordin Amrabat zouden de Rotterdammers zelf ook een opvallende transfer moeten gaan sluiten.

Hij ziet in Mohamed Ihattaren de ideale opvolger voor Feyenoord. “Als Steven Berghuis weggaat, waarom niet?”, stelt de Marokkaans international in EK Voetbalpraat. “Als Feyenoord die zes miljoen voor Berghuis pakt, geef die zes miljoen aan PSV en pak Ihattaren.”

Volgens Amrabat kan Arne Slot ‘een gouden combinatie’ worden voor Ihattaren. Of dit mogelijk is voor zes miljoen euro? “Hij heeft nog een jaar te gaan en Mino Raiola weet wel hoe hij dit voor elkaar moet krijgen”, concludeert Amrabat, die denkt dat de PSV’er dat ook wel wil. “Ik ken hem niet, maar waarom niet?”

Amrabat vervolgt: “Als ze je halen voor zes miljoen euro ga je zeker spelen, in een vrije rol aan de rechterkant à la Berghuis. Ze gaan je een goed salaris betalen en je gaat in een volle Kuip spelen. Het enige minpuntje is misschien de grote verleiding in Rotterdam”, lacht hij tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.