FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot geeft Steven Berghuis nog niet op

Feyenoord-trainer Arne Slot hoopt nog altijd dat Steven Berghuis voor de club behouden blijft. Hij vertelde dat aan het Algemeen Dagblad na de oefenzege tegen AEK Athene (3-1).

Slot werkte nog niet met een volledige selectie bij Feyenoord. ‘Met Orkun Kökcü, Róbert Bozeník en eventueel ook Berghuis krijgen we straks nog jongens terug die het verschil kunnen maken.’

Volgens het AD schoot Slot in de lach toen hij de naam van Berghuis uitsprak. De 29-jarige rechtsbuiten heeft het zich bij een deel van de fans onmogelijk gemaakt door openlijk te flirten met Ajax. De clubs zijn nog steeds met elkaar in onderhandeling, maar het lijkt erop dat Berghuis inderdaad niet terugkeert bij Feyenoord.

Slot wil daar echter nog niet aan geloven. “Het rendement van Berghuis, daar hopen we wel weer over te kunnen beschikken. Zo niet, dan moeten we dat compenseren.’ Daar denkt Berghuis volgens het AD anders over: de buitenspeler hoopt dat de clubs tijdens zijn vakantie een akkoord bereiken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.