FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Lucas Pratto kan kiezen uit Argentijnse clubs’

Lucas Pratto heeft zich in de belangstelling gespeeld van clubs uit Argentinie. Momenteel staat hij onder contract bij River Plate. Van de 33-jarige Pratto is bekend dat hij open staat voor een nieuw avontuur.

De belangstelling van Vélez Sarsfield, een concurrent van River Plate, kwam al naar buiten en volgens Voetbal International denkt ook Independiente aan de oud-Feyenoorder. Independiente zou zich al hebben gemeld.

Pratto is nog wel herstellende van een zware blessure. De spits komt terug van een gebroken kuitbeen en gescheurde enkelband. Zijn situatie bij River Plate is niet veel veranderd, waardoor een vertrek bespreekbaar is voor de Argentijnse topclub.

Pratto kwam in januari op huurbasis naar Feyenoord, maar dat mislukte faliekant. Hij maakte geen enkel doelpunt en belandde onder Dick Advocaat al gauw op de bank.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *