FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Javairô Dilrosun als vervanger van Steven Berghuis’

Feyenoord heeft Javairô Dilrosun in het vizier. Ze zien in hem een potentiele opvolger van Steven Berghuis. Frank Arnesen de technisch directeur van de Rotterdammers zou al in gesprek zijn met de speler. Dit weet Voetbal International te melden.

“We hebben contact gehad. In eerste instantie kon het niet, later was er wel iets mogelijk. We zijn in gesprek en ook dit moet ik afwachten. Het is namelijk ook zo dat Steven nog niet weg is, he. Maar tegelijk moet ik wel op zoek naar een vervanger”, vertelt Arnesen in gesprek met het tijdschrift.

Volgens de Deen staat de deur op een kiertje om Dilrosun op huurbasis naar Rotterdam te laten komen. Andere potentiële vervangers van Berghuis, die eerder genoemd werden blijken niet haalbaar te zijn. “Ik heb Manchester United gebeld voor Chong, dat klopt. Maar ook dat bleek onhaalbaar. De naam Sam Lammers is ook gevallen. Maar Arne Slot gaat met Róbert Bozeník aan de slag als spits en we hebben Naoufal Bannis en Bryan Linssen die daar ook kunnen spelen”, aldus de technisch directeur van Feyenoord in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *