FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jeremiah St. Juste heeft de clubs voor het uitkiezen’

Jeremiah St. Juste gaat deze zomer waarschijnlijk een mooie transfer maken. De verdediger heeft de clubs namelijk voor het uitkiezen. Hij staat in de nadrukkelijke belangstelling van Borussia Dortmund. Ook Bayer Leverkusen, SS Lazio en VfL Wolfsburg hebben interesse in de voormalig Feyenoorder.

Dat schrijft Allgemeine Zeitung althans. De regionale krant bericht over een officieel bod van Dortmund dat iets lager is dan vijftien miljoen euro voor St. Juste, die recentelijk ook voor het eerst opgeroepen werd voor het Nederlands elftal. Tot een officieel debuut kwam het vooralsnog niet, maar desondanks zijn er wel veel partijen geïnteresseerd in de Nederlander.

Vanwege zijn snelheid en multi-inzetbaarheid is St. Juste een gewild transferobject op de markt, zeker omdat hij de laatste seizoenen een vaste waarde was bij de laagvlieger in Duitsland. 1. FSV Mainz wil naar verluidt zo’n vijftien tot twintig miljoen euro ontvangen, een bedrag dat vooralsnog niet op tafel is gekomen. Wel is met de poging van Borussia Dortmund het eerste échte officiële bod gedaan.

Dortmund werd eerder ook al gelinkt aan PSV-aanvaller Donyell Malen, waarmee BVB volgend seizoen onder de nieuwe trainer Marco Rose zomaar eens een Nederlands tintje zou kunnen krijgen. Datzelfde geldt voor VfL Wolfburg, mocht die club na manager Mark van Bommel met St. Juste ook nog een Nederlander binnenhalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.