FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat voor Alireza Jahanbakhsh als vervanger Berghuis’

Feyenoord heeft de buitenspeler Alireza Jahanbakhsh op het oog. Dit weet het medium Feyenoord Transfermarkt te melden. Hij moet de vervanger worden van de naar Ajax vertrokken Steven Berghuis.

Er is een constructie in aanmaak om de 27-jarige Iraniër over te nemen van Brighton & Hove Albion FC. It’s happening!” Jahanbakhsh speelde in Nederland eerder voor NEC en AZ. Na een uitstekend seizoen verdiende de Iraniër medio 2018 een transfer naar Brighton, maar daar kwam de rechtsbuiten in drie jaar niet verder dan 61 officiële wedstrijden. Wel trok hij de aandacht met een doeltreffende omhaal tegen Chelsea.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.