FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis ziet bij Ajax zijn salaris verdubbelen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Steven Berghuis verkast definitief naar Ajax. En volgens clubwatcher Mike Verweij gaat hij daar een waanzinnig salaris verdienen.

Karlijn Bernoster vraagt in een video-item van De Telegraaf of Berghuis in een hogere salarisschaal komt. “Dat gaat hij ook. Hij gaat bijna het dubbele verdienen, dus dat zal ook een argument zijn”, reageert de Ajax-watcher van de krant. Bij Feyenoord zou hij zo’n twee miljoen euro verdienen en dat zou betekenen dat hij richting de vier miljoen gaat.

Daar voegt Verweij aan toe: “Hoewel, zijn schoonvader is volgens mij schathemeltjesrijk en heeft zelf ook meer dan genoeg verdiend, dus dat zal niet de belangrijkste reden zijn om naar Ajax te gaan.” In zijn optiek spelen sportieve ambities de hoofdrol. “Bij Ajax speel je gegarandeerd mee om het kampioenschap en hij is gegarandeerd Champions League-speler. Dat zijn dingen die beter zijn dan bij Feyenoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.