FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord rekent op goede afloop Dick Advocaat’

Feyenoord hoopt spoedig het geschil met ex-trainer Dick Advocaat op te lossen. De Telegraaf bericht: “Feyenoord verwacht verder dat de nu vertrokken trainers Dick Advocaat en Cor Pot het niet op een arbitragezaak laten aankomen rond hun claim om een bonus te krijgen voor het bereiken van de kwalificatieronden voor de nieuw opgerichte Europa Conference League.”

“Ook in deze zaak stelt Feyenoord dat de contracten juridisch zijn dichtgetimmerd”, zo vervolgt het medium. “In de afgelopen jaren is Feyenoord ook in tal van andere juridische geschillen als winnaar uit de strijd gekomen, omdat de club met Joris van Benthem een van de meest ervaren juristen in het betaalde voetbal in dienst heeft.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.