FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Jahanbaksh voor vijf á zes miljoen oppikken bij Brighton’

Nu Steven Berghuis is vertrokken bij Feyenoord gaan de Rotterdammers voor Alireza Jahanbaksh als zijn vervanger. In De Oranjezomer onthulde sportmarketeer Chris Woerts dat er nog geen deal ligt tussen Feyenoord en het Engelse Brighton & Hove Albion. “Hij is voor 25 miljoen van AZ naar Brighton gegaan, dat is heel veel geld.’ Daar speelde hij weinig en hij heeft nog een contract tot 2023. Dus ze moeten twee jaar afkopen.”

Woerts vervolgt: “Ik denk dat Feyenoord hem voor vijf a zes miljoen binnen wil halen, maar dat is een groot verschil tussen vraag en aanbod. Het zou voor Feyenoord wel een fantastische speler zijn.”

Ook de naam van Hertha BSC-aanvaller Javaîro Dilrosun is genoemd als optie. Feyenoord Transfermarkt noemt Jahanbakhsh echter de topprioriteit, waar BILD schrijft dat er nog geen contact is opgenomen vanuit Rotterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.