FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord legt miljoenen neer voor centrale verdediger Mario Vuskovic’

Feyenoord wil de verdediger Mario Vuskovic naar Rotterdam proberen te halen. Hier maken Kroatische media melding van.

De Schotse topclub Celtic leek de favorietenrol te hebben ingenomen, maar op dit moment is die overstap ‘koud’. De club uit Glasgow zou zich voorlopig op andere spelers concentreren. Naar verluidt vraagt Hajduk Split met zo’n vijf miljoen euro voor een overstap van Vuskovic.

Dat lijkt op het eerste oog een flinke investering voor Feyenoord, maar er gaan geluiden dat de Rotterdammers willen voldoen aan de eisen van Hajduk Split. De Kroatische club zou de Eredivisie-gigant inmiddels zelfs als meest waarschijnlijke bestemming betitelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *