‘Feyenoord haalt twee spelers van Steven Berghuis-transfer’

De transfer van Steven Berghuis levert Feyenoord de nodige miljoenen op. En waarschijnlijk gaan ze deze gebruiken voor de komst van twee nieuwe spelers.

Het is al lang geen geheim meer dat Alireza Jahanbakhsh over moet komen van Brighton & Hove Albion, maar De Telegraaf schrijft: “Dat Feyenoord niet al het geld van Berghuis wil opmaken aan een transfer van Jahanbakhsh bewijst ook het feit dat de club in de race is voor de Kroatische centrale verdediger Mario Vuskovic. De negentienjarige jeugd-international wordt beschouwd als een groot talent en Feyenoord heeft dringend behoefte aan een rechtsbenige centrale verdediger.”

De krant vervolgt: “Het Schotse Celtic wil Vuskovic ook binnenhalen, maar de speler zou een voorkeur hebben voor een overgang naar Rotterdam. Feyenoord zou ook in dit geval meteen tot aanschaf en niet tot een huurconstructie willen overgaan. De club wil kapitaal creëren en geen oudere spelers meer huren van andere clubs.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *