FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Francesco Antonucci stelt teleur bij Feyenoord

Francesco Antonucci maakt dit seizoen deel uit van de Feyenoord-selectie maar een grote indruk heeft hij nog niet weten te maken. Clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad is dan ook kritisch.

“Antonucci maakte er vijftien in 51 duels in de eerste divisie. En zette zestien assists achter zijn naam. Redelijke cijfers, maar wel een niveau lager en bovendien lijkt hij bij Feyenoord nog niet in het systeem te passen”, schrijft de Feyenoord-watcher over de voormalig jeugdspeler van Ajax.

Frank Arnesen, de technisch baas van Feyenoord, houdt echter vertrouwen in Antonucci. “Toch sta ik nog steeds achter zijn komst. Franco is in balbezit echt een geweldige speler, alleen niet echt een loper. Nou, dan moet hij dat aspect maar aan zijn spel toevoegen. Die jongen is 22 jaar, hij krijgt de tijd zich te ontwikkelen. Over verhuur valt niet te praten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.