FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord neemt Noor over van Rosenborg

Feyenoord heeft Mikael Törset Johnsen een contract laten ondertekenen. Hij werd afgelopen seizoen al gehuurd door de Rotterdammers van Rosenborg en wordt nu dus definitief overgenomen.

De 21-jarige middenvelder heeft een éénjarig contract gesigneerd bij Feyenoord, meldt zijn management. Törset Johnsen meldde zich in augustus 2020 in De Kuip en werd gehaald voor het tweede elftal, dat na eind september echter geen wedstrijden meer kon spelen vanwege de aangescherpte coronamaatregelen in Nederland. Na de winterstop werd hij bij FC Dordrecht en gestald, maar de jeugdinternational van Noorwegen wacht nog altijd op zijn eerste profwedstrijd op Nederlandse bodem.

Landgenoot Skogen heeft al meer meters kunnen maken. Ook de verdediger sloot aanvankelijk aan bij het tweede elftal van Feyenoord, maar kon het seizoen afmaken bij stadgenoot Excelsior. Hij verbond zich onlangs tot 2023 aan de Stadionclub.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *