FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Alireza Jahanbakhsh is al gekeurd door Feyenoord’

Alireza Jahanbakhsh lijkt Brighton defintief te gaan verruilen voor Feyenoord. Volgens clubwatcher Dennis van Eersel is hij al medisch gekeurd door de Rotterdammers.

Van Eersel bericht via zijn Twitter-kanaal: “De medische keuring van Alireza Jahanbaksh zit erop. De aanvaller gaat zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract bij Feyenoord en zijn komst zal snel officieel bevestigd worden.”

De Telegraaf onderschrijft dat de deal nagenoeg is afgerond: “Feyenoord gaat Alireza Jahanbakhsh (27) vrijdag, wanneer de medische keuring succesvol is afgerond, officieel vastleggen. De Iraanse aanvaller komt over van Brighton & Hove Albion uit Engeland en moet de naar Ajax vertrekkende sterspeler Steven Berghuis doen vergeten in De Kuip.” Jahanbakhsh speelde eerder voor NEC en AZ.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *