FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Kroatische verdediger (19) blijkt te duur voor Feyenoord’

Feyenoord wilde zich graag versterken met de Kroatische verdediger Mario Vuskovic maar volgens het Algemeen Dagblad blijkt hij te duur te zijn.

Het was de bedoeling dat de miljoenen die Feyenoord ontvangt door de verkoop van Steven Berghuis aan Ajax ingezet zouden worden om hem te halen, maar er is ook geld nodig om Alireza Jahanbakhsh op te kunnen halen bij Brighton & Hove Albion. Twee transfers van de Berghuis-opbrengst lijkt dus toch niet mogelijk.

De Stadionclub heeft meer dan vier miljoen euro verdiend aan zijn captain en zou naar verluidt een gunstige deal hebben gesloten met The Seagulls over Jahanbakhsh. Hoe veel financiële armslag Arnesen nog over heeft gehouden, is niet duidelijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.