FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Jahanbakhsh snel speelgerechtigd hebben’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Feyenoord hoopt haar nieuwe aanwinst Alireza Jahanbakhsh zo snel mogelijk speelgerechtig te hebben. Volgens het Algemeen Dagblad is de medische keuring van Jahanbakhsh afgerond en hopen de Rotterdammers dat de aanvaller snel speelgerechtigd is.

Wanneer dat precies zal zijn is nog niet duidelijk, maar de wedstrijd tegen FC Drita in de Conference League-voorronde komt hoe dan ook te vroeg. Ook in de return zal hij niet kunnen spelen.

De Iraniër, die in Nederland ook voor NEC en AZ speelde, zal bij Feyenoord de naar Ajax vertrokken Steven Berghuis moeten opvolgen. Tegen de Kosovaren zal trainer Arne Slot het dus anders op moeten lossen, aangezien hij dan niet over beide spelers kan beschikken. Op donderdag 22 juli reist de Stadionclub naar de Balkan en een week later komt Drita op bezoek in De Kuip.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.